BOKA WILLIAM VÄRNILD

MAKEUP CLINIC MED WILLIAM VÄRNILD 

Det är snart 20 år sedan William Värnild formulerade sin vision; att smink ska framhäva och lyfta dina drag, inte täcka och ta bort. Sedan dess har William Värnild varit en av Sveriges absolut mest välrenommerade makeup-artister: anlitad av såväl kungligheter, internationella artister och skådespelare. Sedan två år tillbaka är han också skönhets- och makeupexpert på Nyhetsmorgon i TV4, och hans inslag är några av TV4 Plays mest sedda. William Värnild är även makeup-expert i magasinet “Allt om Bröllop”, en titel som passar honom utmärkt eftersom just bröllopsmakeup är en av hans specialiteter. Ingen glömmer väl hur vacker Prinsessan Sofia var på hennes och Prins Carl Philips stora dag? Lika vacker ska du känna dig efter William Värnilds rådgivning och erfarna hand. 

Foto: Rebecka Rynefelt

Har du tappat bort dig i makeup djungeln? Är nyfiken på en ny vardagslook? Vill bli finast på festen? Eller om du ska du gifta dig? Då har du hittat rätt! 

  • Vilken makeup är du intresserad av?
  • Vilket datum önskar du boka William för en Makeup Clinic?
  • Budget? 
  • Adress?

 

Maila dina önskemål till  boka@iwillmakeup.com

 

Ps Om William Värnild ska göra uppdraget utanför Stockholm tillhandahåller du som bokat en kostnadsfri resa t/r för William Värnild och hans assisten Om bokningen sker kvällstid tillhandahåller du även övernattning om inget annat är överenskommet. (Max två hotellrum).

Om du vill boka William Värnild som företag, maila direkt till boka@iwillmakeup.com och skriv i “makeup clinic företag” i ämnesraden.

 

I WILL ALWAYS TAKE CARE OF YOU