I Will-logotyp

Stockholm 2024-01-26

 

KÖPVILLKOR

Hej!

Nedan kommer information kring de villkor som gäller när du handlar från oss. Hittar du inte vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta oss på info@iwillmakeup.com. Vår policy är att svara inom 2 – 3 arbetsdagar.

Vid benämning nedan som vi, våra, vårt och oss så avses I Will Makeup AB

Företagsinformation:

I Will Makeup AB
Johannesgatan 20
111 38 Stockholm
e-mail: info@iwillmakeup.com
Organisationsnummer: 559334-9367

Leverans:

I dagsläget levererar vi till Norden. Vill du ha information om när vi börja leverera till fler länder så maila oss på info@iwillmakeup.com så meddelar vi dig!

Våra normala leveranstider är 3-7 arbetsdagar beroende på valt fraktalternativ. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@iwillmakeup.com

Vem kan handla?

För att genomföra ett köp på iwillmakeup.com/iwillmakeup.se krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på iwillmakeup.com/iwillmakeup.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse på sms och till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om dina make-up produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är det något fel i orderbekräftelsen så kontakta vår kundtjänst på info@iwillmakeup.com. Ps Glöm inte att skriva ditt mobilnummer för information om din leverans på SMS.

Utebliven orderbekräftelse

Vid eventuellt tekniskt fel eller andra omständigheter bortom I Will Makeup kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller tyvärr utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter så kontakta vår kundtjänst info@iwillmakeup.com så hjälper vi dig!

Betalning

Våra priser anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive avgifter, moms, frakt och betalning. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Hur ser jag att mitt paket är på väg?

När ditt paketet är packat och klart så får du en bekräftelse via sms med en spårningslänk.
Ps Glöm inte att skriva ditt mobilnummer för information om din leverans på SMS.

Ej uthämtade paket

Du måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om I Will Makeup får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig att betala ny frakt. För beställningar som inte hämtas ut debiterar vi en avgift för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader, för närvarande 150 sek inkl. moms.

Skada

I fall av trasig eller öppnad kartong vid leverans, skicka info@iwillmakeup.com angående din reklamation (beskriv utförligt vad som är fel och bifoga bilder) sen behöver den godkännas av I Will Makeup, utfallet meddelas via mail. I Will Makeup AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet dvs omleverans av varan och i sista hand återköp.

Ångerrätt / Retur

Hos I Will Makeup har du alltid 30 dagars ångerrätt. Det betyder att du har 30 dagar på dig efter att du mottagit din artikel för att begära en retur. Önskar du returnera din vara så kontaktar du vår kundtjänst på info@iwillmakeup.com för en retursedel. OBS det går inte returnera en vara utan I Will Makeup retursedel.

Att tänka på för att få tillbaka dina pengar:

 • Fraktkostnaden bekostar du själv
 • Produkten måste vara i samma skick som du fick den, dvs oanvänd i originalförpackningen
 • På grund av hälso- och hygienskäl omfattas våra produkter av returrätten endast när plomberingen/förseglingen är helt intakt
 • Du behöver kvittot eller inköpsbeviset
 • Använd gärna originalpaketet din order kom i som yttre emballage vid retur.
 • Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart
 • Använd retursedel från I Will Makeup.

Skicka paketet till:

I Will Makeup c/o STOREX

Lillsjövägen 13

136 50 Jordbro

Tfn: +46 8 522 904 40

Glöm inte att vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning med alla eventuella tillbehör och manualer. Tyvärr kan vi inte acceptera returer på reaprodukter eller presentkort. Produkter som skickas tillbaka till oss utan att följa ovan villkor för att begära en retur kommer inte att kunna ge retur.

Vad händer sen?

När din retur mottagits behöver den godkännas av I Will Makeup, utfallet meddelas via mail. Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar. Om den godkänns kommer du automatiskt att återbetalas via din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att bearbeta återbetalningen.

Reklamation

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Skicka din reklamation till info@iwillmakeup.com angående din reklamation (beskriv utförligt vad som är fel och bifoga bilder) behöver den godkännas av I Will Makeup, utfallet meddelas via mail. I Will Makeup AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet dvs omleverans av varan och i sista hand återköp.

 

Prenumeration | Ingen bindningstid

För att börja prenumera på I Will Makeups produkter:

Skapa ett konto
Gå till prenumeration
Välj hur du vill betala för Magic Lip Care Kit som kommer hem till dig var tredje månad under ett år.

 1. Månadsvis med 12 månaders bindningstid. Debitering
  sker var tredje månad på det datum du registrerade dig
 2. En engångsbetalning utan bindningstid
 3. Ange betalningsmetod

Force Majeure

Vi tar inte ansvar för skadad, försenad eller fel leverans av produkt som kan uppstå till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara pandemi, arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll

Tvist

I tillfälle av att eventuell tvist inte kan lösas i samförstånd med vår kundtjänst och dig kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden.

Erbjudande

Det går inte att kombinera eventuella rabattkoder med övriga kampanjer eller erbjudande, om inget annat anges.

Ändring av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra i villkoren. Ändringarna av villkoren kommer att publiceras på iwillmakeup.com. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med din beställning eller besök av vår webbplats.

Hittar du inte vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta oss på info@iwillmakeup.com. Vår policy är att svara inom 2 – 3 arbetsdagar.