“Jag är besatt av läppbalsam”

I WILL meet my heroes

CAROLINE WINBERG

Caroline Winberg är en av Sveriges mest framgångsrika modeller och är nu Creative Director för hudvårdsmärket Swiss Clinic som under våren släppte en ny hudvårdslinje: The Base+. William Värnild fick en stund med sin goda vän Caroline för att grotta ned sig i hudvård och sminktips.

Vilket är det bästa råd du fått från makeupartister genom åren?

Jag har lärt mig allt jag kan om skönhet från de bästa makeup artisterna i världen. Det är viktigt att du har en bra bas – som att vissa serum blandat med olika krämer gör att sminket inte håller bra. Sedan har jag lärt mig att alla förstås ser olika ut så man ska sminka personen efter deras drag. Fokusera på vad just du vill framhäva med ditt ansikte!

Du har rest jorden runt, flera varv! Så vi måste få veta vilket som är ditt bästa bästa resmål? Och! Har du något ”Jet lag Beauty Cure”?

Jag älskar Kapstaden! Jag är en riktig adrenalin-junkie. Älskar att surfa, hika, hoppa fallskärm och sporta. Tycker denna stad har allt! Om jag har några “Jet lag beauty cures”? Är expert på att sova på flyg. Sover nästan bättre där än hemma i sängen. Annars fungerar en sheetmask och en lång promenad efter ett långt flyg alltid.

Vilken del i din skönhetsrutin hoppar du aldrig över?

Jag tvättar alltid av mig sminket och hoppar aldrig över att tvätta ansiktet, även när jag inte sminkat mig. Sedan gillar jag att vara ren och inte ha för mycket smink på mig när jag inte jobbar. Har också alltid solskyddsfaktor.

Om du måste välja: fräscha läppar eller perfekta bryn?

Mina bryn är superljusa. Brukade hata det när jag var yngre men lärt mig att gilla det med åren. Läppbalsam däremot är jag besatt av.

Vilken är din favoritprodukt i Swiss Clinics nya The Base + serie? 

Jag använder “Bye Bye Puffiness” varje dag. Om jag är lite torr använder jag gärna “Oh Mega Oil 8+”. Framför allt nu när solen äntligen börjat skina!

Vad klarar du dig inte utan i sminkväskan?

Läppbalsam, ögonfransböjare och concealer. Det är allt jag har med mig.

Foto: David Tonström 

Erbjudande!

I WILL MAKEUP ger dig 15% rabatt på Swiss Clinic’s nya hudvårdsserier The Base+. Följ länken här till erbjudandet! Använd rabattkoden IWILLSWISS

Erbjudandet gäller till den sista juli 2022.

Happy shopping!

I WILL ALWAYS TAKE CARE OF YOU