TRÖTT PÅ TORRA LÄPPAR?

FÖREBYGG OCH BEHANDLA LÄPPARNA MED 3 ENKLA STEG 

En vanlig orsak till att vi får torra läppar är att de blir fattiga på fukt och utsätts för påfrestande väder, eller att du har brist på på A-, C-. E- och B-vitamin. Att dricka vatten är alltid bra för hela kroppen, men för torra läppar räcker det inte. Därför är det extra viktig att använda en produkt som innehåller rätt ingredienser.  Har man dessutom minimalt med tid att sminka sig och ändå vill se så fräsch och naturlig ut som möjligt menar makeup-artisten William Värnild att han har lösningen. 

LYPSYLBEROENDE 

Produkter som består av mest mineraloljor och paraffin kan resulterar i ett “lypsylberoende” som inte är bra för läpparna. Ett vanligt misstag är att överanvända för mycket “lypsyl” som istället torkar ut läpparna risken finns porerna på huden kring läpparna täpps igen vilket ökar risken för finnar och akne runt munnen, läpparna, hakan och kinderna. Är huden på dina läppar riktigt torr kan det vara svårt för näringen att tränga ner på djupet.

Det mest effektiva är att använda en peeling, inpackning och återfuktande läpprodukt


ALDRIG MER TORRA OCH NARIGA LÄPPAR

Magic Lip Care Kit är en 100% vegansk läpp-produkt med peelande, vårdande och återfuktande egenskaper som William Värnild beskriver är fullproppad med fukt, E-vitamin, sheasmör och jojoboba. Ingredienser som kommer att hjälpa dina torra läppar eftersom att de verkar både återfuktande och skyddande, till skillnad från vaselinprodukter som bara verkar lindrande. Med välmående läppar sitter dessutom läppstift eller glans perfekt hela dagen. Att peela, lägga en mjukgörande inpackning och avsluta med återfuktning är räddningen för nariga och torra läppar menar William Värnild. 

”Du använder läpparna hela tiden när du pratar, så människor tittar ofta på din mun. Visst är det då trevligt att se ett par återfuktade och fräscha läppar som utstrålar välmående!”

I WILL ALWAYS TAKE CARE OF YOU